intro shape
Naar overzicht

Inrichtingsadviseur woon- en zorgcentrum Catharinahof

Huisvestingsadvies Grave

Het project

Voor de nieuwbouw van een compleet woonzorg complex te Grave heeft BrabantWonen Beijer Advies ingeschakeld als inrichtingsadviseur. Dit omvangrijke project bestaat uit circa 100 huurwoningen zorg, 32 PG appartementen kleinschalig wonen, een multifunctioneel centrum, een restaurant en diverse overige ruimten.

Wij hebben het complete interieurontwerp voor de huurwoningen, de PG woningen, het restaurant en diverse overige ruimten verzorgd. Naast het interieurontwerp hebben wij een compleet inventarisboek opgesteld dat als leidraad voor de inkoop heeft gediend. Ook in het inkooptraject zijn wij nauw betrokken geweest bij het maken van keuzes en contacten met leveranciers.

Verloop van het project

Gedurende het hele project hebben we intensief samengewerkt met verschillende werkgroepen waarin medewerkers van Maaszicht vertegenwoordigd waren. Daarnaast is er veel aandacht geweest voor de overdracht van onze ontwerpen naar de aannemer ten behoeve van de uitvoering. De inzet en samenwerking van vele partijen heeft geleid tot een mooi resultaat waarmee de opdrachtgevers en de bewoners erg tevreden zijn.
11 december 2013 was de feestelijke opening van Catharinahof.

Janneke Pander, Manager Locatiegroep Maasland-Oost BrabantZorg:

“Onze ervaring met Beijer Advies is uitermate positief. Vooraf hebben ze zich uitgebreid verdiept in onze organisatie en wensen. Ze geven een goed advies en hun ontwerpen worden door de werkgroep enthousiast ontvangen. De manier waarop ze onze zorgvisie vertalen in hun plannen spreekt ons erg aan en er is voldoende ruimte voor inbreng van onze medewerkers. Behalve om hun vakkennis waardeer ik hen bijzonder om de competentie zich te kunnen verplaatsen in de uiteindelijke gebruikersgroep. Met flair en verstand weten zij het beste ontwerp passend te maken aan onze wensen en budget. Persoonlijk ben ik diep onder de indruk hoe Beijer Advies onze visie heeft kunnen vertalen in vorm, gebruikersgemak, stijl en uitstraling. Met hun verbeeldingsvorm beginnen mijn ideeën te leven.”