intro shape
Naar overzicht

Interieurconcept Onsight

Interieur advies Arnhem

Het project

Enkele jaren geleden hebben we voor onze relatie Onsight Solutions BV het complete interieur ontworpen en hun nieuwe kantoor gerealiseerd. Na bijna vier jaar was Onsight Solutions toe aan een ruimere huisvesting en zijn zij verhuisd naar een prachtig nieuw kantoor in Arnhem. Ook voor dit nieuwe kantoor heeft Beijer Advies weer een compleet interieurconcept mogen bedenken.

Hilko Wesseling HR-coördinator Onsight Solutions BV:
“De mensen van Beijer zijn professioneel, eerlijk en betrokken. Ze luisteren goed naar onze wensen en werken dit uit in praktische oplossingen. Het resultaat is wederom een heel mooi ingericht pand waarin het heerlijk werken is.”

Inrichting en begeleiding

Het pand was vrij zakelijk en traditioneel ingericht. De wens van Onsight was om meer transparantie in het interieur aan te brengen en om ontmoeting en samenwerking te stimuleren. Daarnaast wilden zij graag een prettige ontvangst- en presentatieruimten voor bezoekers maken.

Tijdens de realisatie heeft Beijer Advies ook alle zaken rondom technische aanpassingen van E & W gecoördineerd. Hierdoor had de opdrachtgever de zekerheid dat alles goed op elkaar werd afgestemd zonder er zelf mee bezig te hoeven zijn. In het concept is voldoende ruimte voor ontmoeting gecreëerd door de lounge in te richten als ruimte waar men zowel kan lunchen en overleggen maar ook in comfortabele fauteuils rustig kan werken. In de bestaande kantoorruimten is meer openheid en transparantie ontstaan doordat wanden zijn weggehaald of door glazen elementen zijn vervangen. Ook zijn er op verschillende verdiepingen mogelijkheden gecreëerd om geconcentreerd, projectmatig en flexibel te kunnen werken. Zo zijn er speciale “ kubikals” met akoestische voorzieningen ontworpen. In deze “kubikals” zijn werkplekopstellingen gesitueerd waarin medewerkers rustig kunnen werken, dit zijn inmiddels zeer geliefde werkplekken onder de medewerkers.