intro shape
Naar overzicht

Projectbegeleiding verbouwing

Projectmanagement Apeldoorn

De vraag

Elke zomer in Nijmegen staat in het teken van de Vierdaagse. Om alles op rolletjes te laten lopen starten de Wandelsportorganisatie KNBLO en de stichting de 4DAAGSE elk jaar vroeg met de voorbereidingen en kunnen wandelaars zich al in februari inschrijven. Voordat het afgelopen jaar zover was moest er nog wel heel wat water door de Rijn: een verhuizing van beide organisaties naar een monumentaal pand aan de Berg en Dalseweg en dat in anderhalve maand tijd. Ga er maar aan staan.

Ook omdat er nog van alles moest gebeuren voordat het pand aan de eisen en wensen voldeed. Beijer Advies ging halverwege november 2009 de uitdaging aan, maakte een interieurplan, selecteerde een aannemer, schilder en elektricien en verzorgde het totale projectmanagement.

Het resultaat

Het resultaat van al deze inspanningen op 1 januari 2010, de beoogde opleverdatum: een indrukwekkend onderkomen voor de Wandelsportorganisatie KNBLO en de stichting de 4DAAGSE. Een ideaal fundament ook voor nog oneindig veel succesvolle edities van de Vierdaagse.