intro shape
Andere teamleden

Henk Verdonk

Senior huisvestingsadviseur

Bij Beijer Advies werken bevlogen experts met diverse specialisaties op het gebied van huisvesting. Als senior adviseur huisvesting maak ik hier al geruime tijd deel van uit en heb ik door de jaren heen veel kennis en ervaring opgedaan. In deze uitdagende werkomgeving word ik continu geprikkeld om mezelf verder te ontwikkelen en mijn expertise te vergroten.

Creativiteit is voor mij een onmisbaar ingrediënt om tot vernieuwende oplossingen te komen voor onze opdrachtgevers. Ik luister aandachtig naar hun wensen en behoeften, om vervolgens met een verrassend plan te komen dat niet alleen aan die wensen voldoet, maar ook extra mogelijkheden biedt en uitdaagt om verder te kijken dan de initiële vraag. Dit doe ik samen met een team van gepassioneerde, innovatieve en daadkrachtige collega’s, die allemaal streven naar de beste resultaten voor onze opdrachtgevers.

Bij Beijer Advies staan we niet stil: we zijn een dynamisch bedrijf dat voortdurend in beweging is en altijd op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden. Ons doel is om onze opdrachtgevers te ondersteunen bij het realiseren van hun projecten en hen daarbij telkens weer te verrassen met nieuwe inzichten en oplossingen.

Henk - Beijer Advies