intro shape
Andere teamleden

Linzy van den Broek

Projectondersteuner

Stel jezelf even kort voor:
Ruim 20 jaar ben ik werkzaam bij Beijer Advies in de functie van medewerker projectondersteuning. Ik combineer een nauwkeurige aanpak graag met een flexibele houding. Ik werk graag samen in een team om samen een zo goed mogelijk resultaat te behalen en ervoor te zorgen dat de klant tevreden is.


Beschrijf je functie en hoe een dag er bij jou uitziet:
Mijn hoofdtaak is de ondersteuning van de projectmanagers en huisvestingsadviseurs bij de voortrajecten en uitvoering van hun projecten. Ik ben daarbij verantwoordelijk voor het maken van de offertes, het inkooptraject, de planning en administratieve afwikkeling van de projecten. Hierbij ben ik ook het aanspreekpunt voor klanten en leveranciers. Geen enkele dag is hetzelfde. De ene dag ben ik een ontwerp aan het vertalen naar een offerte en de andere dag ben ik aan het schakelen met diverse leveranciers om een inhuizing voor te bereiden. De grote diversiteit in projecten die wij doen maakt dat mijn werk erg afwisselend en uitdagend blijft.


Beschrijf in 1 zin je passie voor je werk:
Beijer Advies is sterk om in teamverband een passend huisvestingsadvies te maken voor iedere klant, het is erg fijn om onderdeel te zijn van dit team.

Linzy