intro shape
Andere teamleden

Tjeerd van Aurich

Projectmanager

Stel jezelf even kort voor:
Ruim drie jaar geleden ben ik als projectmanager bij Beijer Advies begonnen. Wat mij bij de eerste kennismaking direct opviel was de diversiteit van het klanten- en opdrachtenportfolio. Het geeft enorm veel energie om een kijkje in de keuken te mogen nemen bij internationaal vooraanstaande bedrijven, gezondheidscentra en scholen en hen ook nog eens te mogen adviseren en ondersteunen bij de realisatie van huisvestingswensen.


Beschrijf je functie en hoe een dag er bij jou uitziet:
Een dag als projectmanager bij Beijer Advies is nooit hetzelfde. Buiten pandemische tijden starten we in ons mooi gelegen kantoor in Arnhem om in de loop van de dag naar klanten en opdrachtgevers uit te vliegen voor bijvoorbeeld een voortgangsoverleg, adviesgesprek, bouwvergadering, offerte opname of oplevering.


Beschrijf in 1 zin je passie voor je werk:
Samen met ons team werken we iedere dag aan het verbeteren en oplossen van huisvestingsvraagstukken. Dit in combinatie met vrijheid, regelruimte en bijbehorende verantwoordelijkheid. Voeg daaraan toe de mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling, leuke collega’s, een gezonde dosis humor en het plaatje is voor mij compleet!

Tjeerd - Beijer Advies