intro shape

Samenwerken?

 

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We nodigen u graag uit bij ons op kantoor in Arnhem om de mogelijkheden te bespreken of komen bij u langs.

 

info@beijer-advies.nl
026-3341041

Wij helpen u graag verder

Vul het formulier in en wij nemen contact met u op!

Hoe je ons bereikt

Ons kantoor is gevestigd aan de Sportlaan 10 in Arnhem, gelegen achter Sportcentrum Papendal en de Edese Golfclub. Komt u met de auto? Dan kunt u parkeren op onze parkeerplaats voor ons kantoor.

Komt u met het openbaar vervoer? Dan is ons kantoor vanaf bushalte de Leeren Doedel op 5 minuten loopafstand.

Open in Google Maps

Veel gestelde vragen

Wat is een huisvestingsadvies?

Dit is een toekomstgericht advies waaruit blijkt of uw gebouw, qua omvang, kosten, duurzaamheid, gebruik, uitstraling, locatie, type, flexibiliteit en behoefte het beste past bij uw werkprocessen, cultuur en de dynamiek van uw organisatie.

Wat levert een huisvestingsadvies op?

Een goed huisvestingsadvies heeft zowel een positief effect op uw arbeidskosten (hogere medewerkertevredenheid, productiviteit en optimale samenwerking) als op uw huisvestingskosten (voorwaarden huurcontract, flexibiliteit en gebouw lay-out).

Wanneer heb ik een huisvestingsadvies nodig?

Als er bijvoorbeeld veranderingen optreden in de manier van werken, ICT voorzieningen, relevante wet- en regelgeving of als uw organisatie groeit of krimpt.

Wat is hybride werken?

Dit is een actuele naam voor activiteitgerelateerd werken. Bij hybride werken werkt een werknemer deels thuis en deels op kantoor. Deze manier was al langer in opkomst maar is versneld doorgevoerd doordat er, in een bepaalde periode, verplicht moest worden thuis gewerkt.

Wat is huurbemiddeling?

Door middel van een quickscan wordt uw huidige huisvestingssituatie en huurcontract in kaart gebracht. De eisen, wensen en knelpunten worden geïnventariseerd en vertaald in een Programma van Eisen dat als onderlegger dient voor de transformatie van uw bestaande huisvesting of als start dient voor de zoektocht naar een nieuwe locatie.