intro shape

Huurbemiddeling

Voor Beijer Advies is het begeleiden en adviseren bij aanhuur en aankoop van vastgoed een van haar kerntaken. Door ons erbij te betrekken, kunt u zich met uw core-business bezighouden.

Bent u op zoek naar een nieuwe locatie, wilt u uw huisvesting aanpassen aan de wensen en behoeften na de pandemie of wilt u in gesprek met de verhuurder over de extreme verhoging van de huurprijs? Wij helpen u graag om uw huisvestingskosten zo laag mogelijk te houden. Huisvestingskosten zijn vaste kosten die doorgaans een substantieel gedeelte (gemiddeld 8% tot 15%) van de totale kosten uitmaken. De huisvestingskosten kunnen hoog zijn en zwaar drukken op de begroting. Wij kunnen ervoor zorgen dat huisvesting aansluit op uw eisen en wensen en bijdraagt aan het behalen van uw organisatiedoelstellingen door middel van een huisvestingsonderzoek.

Een belangrijk onderdeel van het huisvestingsonderzoek is de vertaling van de wensen, eisen en verwachtingen van onze opdrachtgever in ons uiteindelijke advies. Zaken als corporate identity, centrale ontmoetingsplek, bereikbaarheid, flexibele ruimtes, duurzaamheid, kostenbesparende maatregelen en innovatie worden meegenomen in het onderzoek. Dit alles verwerken we later ook in onze ontwerpen. Hiervoor verwijzen wij u graag naar de pagina interieuradvies en onze projecten.

werkplekonderzoek

Een inspirerende werkomgeving is ondersteunend aan de processen en doelen van uw organisatie. Bovendien is aangetoond dat, wanneer mensen zich op hun plek voelen en de omgeving als prettig ervaren, het ziekteverzuim daalt.

Voor Beijer Advies is het begeleiden en adviseren bij aanhuur en aankoop van vastgoed een van haar kerntaken. Door ons erbij te betrekken, kunt u zich met uw core-business bezighouden. Wij kijken met een integrale bril naar functionele-, technische-, en duurzaamheidsaspecten en houden rekening met uw financiële voorwaarden.

Middels een quick scan brengen we de huidige huisvesting en huurcontracten in kaart. We inventariseren eventuele knelpunten, eisen en wensen en vertalen dit naar een programma van eisen.  Vervolgens begeleiden wij u in de transformatie van uw bestaande huisvesting of de zoektocht naar een nieuwe locatie.