intro shape

Gebouwenbeheer

Het beheren van bedrijfshuisvesting zit bij ons in de genen.

Het uitbesteden van uw gebouwenbeheer aan Beijer Advies geeft u de ruimte om u te richten op zaken waar u goed in bent. Het beheren van bedrijfshuisvesting zit bij ons in de genen. Onze kennis van de wettelijke eisen die aan panden worden gesteld zal u goed van pas komen. Omdat ook inspectie en onderhoud in onze handen ligt, blijven uw panden waardevast en heeft u geen omkijken naar uw huisvesting.

gebouwenbeheer-1

Panden vragen om onderhoud. Onze jarenlange ervaring zorgt voor betrouwbaar advies en onze persoonlijke aanpak draagt bij aan een prettige samenwerking. Planning, organisatie en begeleiding van de onderhoudswerkzaamheden stemmen wij volledig af op uw werkproces.

Wij selecteren betrouwbare partners die voor u het reguliere onderhoud uitvoeren. Wij bewaken de kwaliteit van hun dienstverlening en zien toe op naleving van de afspraken tegen een reële prijs.

Daarnaast nemen wij de noodzakelijke administratieve handelingen over, zoals het aanvragen van offertes voor extra onderhoudswerkzaamheden en de controle op facturatie. Ook storingen en meldingen van gebreken pakken wij op. Ons streven is dat het aantal storingsmeldingen daalt. Door slimme keuzes te maken, kunnen wij de kosten beperken.