intro shape

Huisvestingsplan

Een helder huisvestingsplan is de basis voor een deugdelijk huisvestingsonderzoek.

Een gedegen strategisch huisvestingsplan vormt zich naar de toekomstplannen van uw organisatie. Zo’n plan komt tot stand door deze beleidsinformatie te toetsen aan de bestaande huisvesting. Rekening houdend met de kwaliteit, prestatie en aanpasbaarheid van locaties kan er een wendbare huisvestingsstrategie worden opgesteld waarbij de te nemen stappen parallel lopen met de uitgezette koers van uw organisatie.

Een helder huisvestingsplan is de basis voor een deugdelijk huisvestingsonderzoek. Tijdens deze vervolgstap wordt bepaald of uw huisvesting aan uw (toekomstige) bedrijfsdoelstelling voldoet.

Huisvestingsplan

Cruciaal voor een huisvestingsplan zijn de ontwikkelingen welke in de organisatiestrategie zijn vastgelegd. Op welke onderdelen wordt er groei gerealiseerd, zijn er producten of diensten die juist worden afgestoten, is er sprake van een fusie?

Beijer Advies heeft de juiste expertise in huis om u te ondersteunen bij het bepalen van uw huisvestingsstrategie en legt deze vast in een strak omlijnd plan. Een strategisch huisvestingsplan geeft u inzicht in uw huisvestingskosten en draagt bij aan passend huisvestingsbeleid. Zo kunt u op korte termijn en voor de toekomst goed onderbouwde en effectieve besluiten nemen.

De eerste stap voor het maken van succesvolle plannen is een kennismaking met onze organisatie. Wij informeren u graag over onze integrale huisvestingskennis en begeleiden u persoonlijk door elke fase van uw verbouwproject, nieuwbouwproject of zoektocht naar passende huisvesting.