intro shape

Interieurontwerp

Aan de hand van het huisvestingsconcept en het programma van eisen maken de interieurontwerpers van Beijer Advies een creatief en functioneel interieurontwerp dat aansluit bij de visie, de identiteit en de werkprocessen van uw organisatie.

Dit begint bij het in beeld brengen van de indeling van de ruimte(s), de wanden en vloeren, rekening houdend met eventuele bouwkundige elementen. De vormgeving van het meubilair en de keuze van de materialen hebben alle aandacht van ons creatieve team. Dit geldt ook voor het kleuradvies, het lichtplan en niet te vergeten de klimaatvoorzieningen. Wij kunnen ook alles voor u inrichten, lees meer hierover op de pagina Totaalinrichting.

interieurontwerp

Soms heeft alleen een specifiek deel van uw pand een nieuwe, frisse look nodig. Ook wijzigingen in uw logo of huisstijl kunnen leiden tot de vraag naar interieuraanpassingen. Uw Beijer huisvestingsadviseur inventariseert uw eisen, wensen en het beschikbare budget en gaat hiermee snel en gedegen aan de slag. Hierbij kan onze huisvestingsadviseur een beroep doen op verschillende enthousiaste vakmensen die Beijer rijk is.

Omdat wij goed naar u luisteren en uw eisen en wensen serieus nemen, stelt het resultaat nooit teleur. Het presenteren van het interieurontwerp bij u op locatie is voor Beijer Advies dan ook altijd een feestje. Middels inzichtelijke, heldere 3d tekeningen en een moodboard lichten wij ons advies toe, waarbij niets aan de verbeelding wordt overgelaten. Afhankelijk van de mate van creatieve vrijheid die wij van u krijgen laten wij u graag verrassen.

Het definitieve ontwerp is klaar voor realisatie. De volgende stap is de vertaalslag naar een begroting waarna onder andere verbouwwerkzaamheden en het inkooptraject kunnen starten.

Het uiteindelijke inrichtingsproject kan een intensief traject vormen waarbij een projectmanager onontbeerlijk is. Ook hier kunt u rekenen op de betrouwbare inzet van Beijer Advies. Op onze pagina “Projectmanagement” vindt u meer informatie hierover.