intro shape

Interieur advies

Voor het opstellen van het advies tot het turnkey opleveren, worden de volgende stappen doorlopen:

Interieur advies

Onze adviezen

Is uw interieur verouderd en voldoet het niet meer aan uw eisen en wensen? Staat er een verhuizing voor de deur of is er aanleiding voor een frisse start? Wij staan garant voor creatieve, functionele en fraaie interieuradviezen die aansluiten bij de cultuur en de identiteit van uw organisatie.

In onze adviezen staan u en uw mensen centraal. Tijdens de ontwerpfase houden wij daarom nauw contact met u als opdrachtgever en de gebruikers van de betreffende ruimtes. Kantoorruimtes, balie en ontvangstruimte, kantine en les- of ontspanningsomgevingen; de gehele inrichting van uw pand kan deel uitmaken van het totaalconcept.

Evabloem_Stadhuiskwartier

Onze interieuradviseurs

De liefde voor ons vak leidt tot resultaten die net een stapje verder gaan. Onze interieuradviseurs kijken niet alleen naar ontwerpen die er mooi uitzien, maar vinden afstemming van de werkplekken op de werkprocessen minstens even belangrijk. Daarnaast moeten uw werknemers doelmatig en efficiënt kunnen werken. De uitkomst hiervan zijn plezierige, functionele omgevingen waar u uw gasten met trots kunt ontvangen.