intro shape

Huisvestingsconcept

Conceptontwikkeling maakt onderdeel uit van onze dienstverlening en is vaak de eerste stap naar een succesvolle implementatie van een nieuwe werkomgeving.

Conceptontwikkeling maakt onderdeel uit van onze dienstverlening en is vaak de eerste stap naar een succesvolle implementatie van een nieuwe werkomgeving. Afstemming van werkstijlen, werkprocessen en mensen in combinatie met de corporate identity van uw organisatie worden samengevoegd tot een uniek huisvestingsconcept: de vingerafdruk van uw organisatie!

huisvestingsconcept

Is het huisvestingsconcept eenmaal naar uw wens, dan schakelt uw adviseur de interieurarchitect van Beijer Advies in om aan de slag te gaan. Over de totstandkoming van de ontwerpen leest u meer op de pagina “Interieurontwerp”.

De basis van het concept wordt gevormd door een programma van eisen. Aan de hand van analyses en onder andere een vlekkenplan worden zaken als flexfactor en bezettingsgraad van werkplekken en secundaire ruimtes bepaald. Daarnaast speelt de beleving op de werkvloer een essentiële rol en uiteraard de herkenbaarheid van uw organisatie in het geheel. In onze visie zijn huisvestingsconcepten een hulpmiddel om uw bedrijfsprocessen optimaal te ondersteunen.

In het huisvestingsconcept houden wij uiteraard rekening met zaken die ú belangrijk vindt. Daarnaast vormen innovatie, welzijn en duurzaamheid en een multifunctionele omgeving met oog voor mens en milieu speerpunten in het huisvestingsconcept. Conceptontwikkeling vindt ook plaats op kleine schaal, zoals voor een specifieke afdeling, een strategische plek zoals de ontvangstbalie of een centrale ruimte voor vergaderen en ontmoeten.

De route naar uw ideale huisvesting legt u probleemloos af met de expertise van Beijer Advies. Deskundige medewerkers, korte lijnen en persoonlijk contact met uw adviseur, betrouwbaarheid en creativiteit zorgen ervoor dat elke stap helder en concreet wordt vertaald in een uniek concept. Wij halen alles uit de kast om u een inspirerende omgeving te presenteren waarin uw mensen met plezier werken, wonen, leren of ontspannen.