intro shape

Totaalinrichting

Een volledig interieurplan ontstaat aan de hand van een helder huisvestingsconcept en creatief interieurontwerp.

Een volledig interieurplan ontstaat aan de hand van een helder huisvestingsconcept en creatief interieurontwerp. Onderdeel van het plan is de begroting. Het geeft u houvast als het gaat om de kosten van de uitvoering. Een inventarisboek bevat de aan te schaffen inventaris en materialen per ruimte en is een onmisbaar document bij het inkoop- en aanbestedingstraject.

totaalinrichting

Een ontwerp moet uiteindelijk vertaald worden naar concrete producten. Bij meubels en accessoires zijn vaak verschillende leveranciers in het spel. Dit kan zorgen voor ingewikkelde procedures, een veelheid aan communicatie en afwijkende leverings- voorwaarden en tijden. Beijer Advies kan hierin bemiddelen.

Met slechts één aanspreekpunt, uw Beijer Advies projectmanager, wordt de communicatie met de verschillende leveranciers gestroomlijnd. Wij zorgen dat interieur en accessoires in één keer worden afgeleverd. Waar en wanneer u dat ook wenst. Door alle producten eerst bijeen te brengen in ons depot, kunnen wij de aflevering ervan afstemmen aan de planning en houden wij de plaatsing en montage ervan in eigen hand. Het resultaat is een turnkey oplevering waar u geen omkijken naar heeft.

Heeft u voorkeur voor uw eigen leveranciers, dan kunnen wij u begeleiden bij de inkoop. Door onze kennis van de markt, producten en ontwikkelingen kunnen wij op een professionele manier onze bijdrage leveren aan een probleemloos inkoop- en leveringstraject.

Ook het begeleiden van Europese aanbesteding behoort tot de mogelijkheden. Onze integrale kennis stelt ons in staat een bestek te schrijven dat goed aansluit bij de esthetische en functionele eisen. Het uiteindelijke doel is een transparante aanbesteding/inkoop op te stellen en uit te voeren waarbij de eisen op de juiste wijze worden vertaald.
Vaak zijn er bouwkundige aanpassingen nodig om het interieurontwerp tot zijn recht te laten komen. Een Beijer projectmanager gaat geruisloos te werk en zorgt ervoor dat uw bedrijfsprocessen zo min mogelijk worden gehinderd. Wat wij hierin voor u kunnen betekenen leest u op onze pagina “Projectmanagement”.