intro shape
Andere teamleden

Anouk Vermeulen

Interieurontwerper

Stel jezelf even kort voor:
Ik ben binnen het Beijer team werkzaam als Interieurontwerpster, een functie waarbinnen ik mijn passie voor creëren en vormgeven kwijt kan. Het op creatieve wijze combineren van materialen en kleuren vind ik het mooiste om te doen.


Beschrijf je functie en hoe een dag er bij jou uitziet:
Ik werk voornamelijk vanaf kantoor, met een heerlijk landelijk uitzicht en van waaruit wij er geregeld even op uit trekken. Hier heb ik alle materialen en producten bij de hand en kan het feest beginnen. Gezelligheid voorop met collega’s, wat echt voelt als een team waaruit ik veel enthousiasme haal. Bij Beijer Advies hebben we een breed scala aan opdrachtgevers en opdrachten en hierdoor variëren ook de werkzaamheden. Van het maken van indelingsplannen voor een nieuwe huisvesting tot het uitwerken van een compleet nieuw interieurplan met de gehele aankleding inclusief de maatwerk tekeningen. Ik begeleid stagiaires, die mij elke keer weer nieuwe inzichten geven waarvan ik zelf ook weer leer. Regelmatig ontvang ik leveranciers om up-to-date te blijven met nieuwe ontwikkelingen die nooit stil staan en wat de branche zo leuk maakt. Het bezoeken van beurzen is daarom ook belangrijk en zorgt voor de nodige inspiratie.


Beschrijf in 1 zin je passie voor je werk:
Om samen met het hele team tot een verrassend eindresultaat te komen en passende oplossingen te verzinnen die specifiek afgestemd zijn op de behoefte van de opdrachtgevers, in elk gewenste stijl.

Anouk