intro shape
Andere teamleden

Malinda Dorrepaal

Projectondersteuner

Stel jezelf even kort voor:
Sinds 2014 ben ik werkzaam bij Beijer Advies in de functie financieel medewerker en medewerker projectondersteuning. Wat mij bij Beijer Advies erg aanspreekt is dat wij een erg leuk en gezellig team hebben en gezamenlijk met veel passie werken aan diverse huisvestingsvraagstukken van onze opdrachtgevers. Ik ben blij hieraan een bijdrage te kunnen leveren en daarnaast ook de verantwoordelijkheid te hebben voor de administratie, wat ook zeker een passie van mij is.   

Beschrijf je functie en hoe een dag er bij jou uitziet:
Ik werk vanuit ons kantoor, welke in een mooie bosrijke omgeving ligt. Mijn werkzaamheden zijn erg divers, geen dag is hetzelfde. Zo ben ik verantwoordelijke voor de financiële administratie en zorg ik ervoor dat er een goed inzicht is in de financiële situatie van Beijer Advies. Ook de fiscale werkzaamheden behoren tot mijn werkzaamheden. In mijn functie als medewerker projectondersteuning is het mijn taak om de projectmanagers en projectadviseurs te ondersteunen met de voortrajecten en bij de uitvoering van de projecten. Dit betreft o.a. een uitgewerkt plan uitwerken tot een offerte, het inkooptraject verzorgen, planning en administratief afronden van een project. Hierbij vind ik het afstemmen met collega’s, leveranciers en opdrachtgevers erg leuk. Door de grote diversiteit blijft mijn werk erg boeiend en uitdagend. Met inzet, flexibele houding en nauwkeurigheid ben ik iedere dag weer met veel plezier aan het werk bij Beijer Advies.  

Beschrijf in 1 zin je passie voor je werk:
Ik ben trots dat ik deel uit mag maken van het Beijer Advies team, een leuk, gezellig en sterk team dat er altijd 100% voor gaat om onze opdrachtgevers het best mogelijke  huisvestingsadvies te geven, wat de vraagstelling ook is.

Malinda